13 Kasım 2010 Cumartesi

Dermalogica

Dermalogica'yı pek çoğunuz duymuşsunuzdur.Türkiye'de belirli eczanelerde satılan ürünler,dudak uçuklatan fiyatları ile raflarda. :) Tabi biz buna çözüm olarak hemen hemen yarı fiyatına strawberry den alıyoruz,ya da deneme setlerini tercih ediyoruz.

Cildim karma olduğu için normalden yağlıya seçeneğini sunan seti tercih ettim.İçinden 5 ürün ve 2 tester çıktı.Tabi bir de cilt analizinini yapabileceğiniz speed-mapping kitapçığı.Buradan cildinizi bölge bölge değerlendirebiliyor ve ona uygun ürünleri belirleyebiliyorsunuz.Siz de speed-mapping yapmak istiyorsanız buyrun buraya.

 Evet,cilt analiziniz tamamsa gelelim ürünlere..(Sırasıyla)

  1. Speacial cleansing gel:(Temizleme jeli)Konsantre, sabun içermeyen köpük jel, cildin doğal nem bariyerine zarar vermeden birikimlerin giderilmesi için geliştirilmiştir. 
  2. Multi-active toner:(Tonik)Ultra- hafif yüz spreyi cilt yüzeyini yumuşatırken nemlendirme ve ferahlatma sağlar. Nemlendiricinin emilimi için cildi hazırlamaya yardımcı olur. 
  3. Active moist:(Nemlendirici)Günlük nem koruması için kullanılan hafif yağsız losyon, nemsizlik ile savaşırken içerisindeki bitkisel özler ile cilt yüzeyini yumuşatır. 
  4. Skin prep scrub:(Peeling)çerisindeki Mısır Koçanı Unu ile ölü hücrelerin ciltten dökülmesine yardımcı olarak, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm sağlayan scrub.
  5. Climate control lips: Clima kotrollü dudak bakım stiği
    Not:Ürünlerin hiçbiri suni koku ve renklendirici içermiyor.

   İçinden 2 tane de denemeniz için sample çıkıyor.Setteki ürünler küçük gibi görünebilir ama her gün kullanmama rağmen uzun süredir bitmedi.Tavsiye ederim.Ancak cilt tipinize uygun olan seti kullanmanız daha mantıklı olacaktır.

Güzel kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder