13 Kasım 2010 Cumartesi

MAC Studio Finish Concealer NC20

    Sevgili okurlar uzak kaldık bir süreliğine ama arada sırada özlem duymak iyi oluyor..Hadi gelin biraz hasret giderelim :)


Bugün mercek altındaki ürünümüz MAC 'ın Studio Finish kapatıcısı.Üstelik 35 faktörlük güneş koruması da cabası :)

Böyle ufacık minicik bir kutuda olduğuna bakmayın,boyundan büyük işler başarıyor.

Göz çevrenizde,kızarık görünümlerde ya da akne izlerini kapatmada kullanabilirsiniz.

Sert ama kremsi bir yapıda.Parmağınızla aldığınızda vücut ısınızla yumuşak bir kıvama geliyor ve kolay uygulanıyor.Ben genelde parmağımla küçük darbeler halinde uygulamayı tercih ediyorum.Ama yine de keyif size kalmış;ister süngerle,ister fırçayla,ister benim gibi parmakla :))

 Evet burda rengi tam olarak belli oluyor.Çünkü aşağıda fotoda biraz garip durmuş itiraf etmeliyim :)
Hazır renklerden bahsetmişken,ürünün renk kartelasına bir göz atacak olursanız NC ve NW adlı iki farklı ton görürsünüz.Bunlar "Neutral Cool" ve "Neutral Warm"ın kısaltılmış halleri.

Peki nedir bunların farkı derseniz;Cool soğuk demektir ki daha sarımsı bir renge sahip.Yani cildinize soğuk bej tonlar uyuyorsa bu tonu seçmelisiniz.

Warm ise ılık demektir ki daha pembemsi sıcak notalar içerir.Bu nedenle cildinize sıcak bej tonlar uyuyorsa bunu tercih edin derim.

Yandaki resimlerde de sarımsı tonu ayırt etmek çok kolay gerçekten.Cilt üzerinde daha soğuk bir etkiye sahip.Gelelim renk seçeneklerine.

MAC bu konuda da yine bayanları düşünmüş ve 14 renk seçeneği sunmuş.
15 ten 50 ye kadar sıralanan ligt-medium-dark (açık-orta-koyu) ton derecesi arasında size en uygun seçeneği belirlemek için buraya tıklamanız yeterli.
    

Güzel Kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder